Ayu Maxx (Payu Maxx)

0
776

Ayu Maxx dulu dikenali sebagai Payu Maxx keluaran V’Asia merupakan formulasi istimewa yang menggabungkan kebaikan Pueraria Mirifica dan Pueraria Lobata bersama ramuan asli terpilih khusus untuk membantu kaum wanita  memiliki payudara yang lebih besar, gebu dan menawan.

Kandungan: 400 gm

KHASIAT AYU MAXX

 • Membantu menambahkan saiz payudara
 • Meningkatkan ketegangan dan keanjalan bahagian payudara
 • Membentuk payudara anda agar ia tampil lebih gebu, pejal dan montok
 • Meningkatkan kecerahan kulit terutamanya di bahagian payudara
 • Membantu mengembalikan warna asal puting
 • Membantu mengawal hormon estrogen di dalam tubuh kaum wanita
 • Mengatasi masalah parut, kedutan dan garis-garis halus
 • Memelihara kejelitaan dankeremajaan kulit anda
 • Membantu memelihara kesihatan dalaman kaum wanita

KANDUNGAN AYU MAXX

Mangga: Buah mangga yang kaya dengan kandungan antioksidan bukan sahaja mampu memelihara kecantikan dan kesihatan tubuh badan anda, malah ia diyakini mampu menambahkan saiz payudara.

Pic: Pic tinggi kandungan antioksidan dari sumber nutrien yang terbaik untuk rawatan kecantikan kulit seperti vitamin A dan C. Di samping itu, ia juga diyakini mampu merangsang kandungan estrogen di dalam tubuh badan sekaligus membantu menambahkan saiz payudara anda.

Pueraria Mirifica: Pueraria Mirifica terkenal dengan keupayaannya untuk menganjal dan membesarkan saiz payudara. Phytoestrogen yang terkandung di dalam Pueraria Mirifica mampu mengatasi osteoporosis dan simptom-simptom menopaus. Selain itu, ia juga berupaya memelihara keremajaan kulit, membentuk tubuh badan yang langsing, meningkatkan tahap tenaga serta membantu mengatasi masalah keputihan.

Pueraria Lobata: Pueraria Lobata sering digunakan dalam perubatan tradisional di China dan Jepun sejak beribu-ribu tahun untuk mengatasi pelbagai jenis masalah kesihatan. Herba ini mengandungi flavonoid yang bertindak melancarkan peredaran darah dalam tubuh sekaligus menggalakkan fungsi organ di samping nutrien isoflavon yang bersifat antioksidan serta mampu melambatkan proses penuaan dan mengurangkan risiko serangan kanser payudara.

Manjakani: Manjakani yang bersifat antioksidan ini bukan sahaja mampu menyingkirkan toksin dari tubuh badan, malah melambatkan proses penuaan sel serta menentang serangan kanser payudara dan rahim. Manjakani turut berupaya membentuk payudara yang lebih anjal dan tegang, membasmi kuman yang mencetuskan bau kurang enak pada bahagian intim wanita serta membantu mengatasi masalah keputihan, manakala sifatnya astringennya pula berperanan penting untuk mengetatkan otot faraj.

Sirih: Tumbuhan yang kaya dengan vitamin C ini berupaya memperbaiki tekstur kulit serta menggalakkan penghasilan kolagen bagi membantu menganjal dan menegangkan kulit. Ia juga bersifat antiseptik yang berperanan mempercepatkan pemulihan luka serta menentang dan mengatasi masalah radang. Malah, ia juga berupaya mengatasi masalah keputihan dan bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita.

Buah Pinang: Selain bertindak mengatasi masalah kulit dan memelihara kesihatan dalaman kaum wanita, buah pinang juga sering digunakan dalam rawatan tradisional bagi membantu menambahkan saiz payudara.

Kunyit: Kunyit bersifat antioksidan dan berupaya mencegah kerosakan sel, melambatkan proses penuaan serta meningkatkan ketegangan tisu kulit terutamanya di bahagian payudara sekaligus membantu membentuk payudara yang lebih tegang, anjal dan menawan.

Habbatus Sauda: Habbatus Sauda yang diperolehi dari tumbuhan berbunga ini bukan sahaja kaya dengan antioksidan yang dapat menentang radikal bebas dan proses penuaan, malah mengandungi 15 asid amino serta pelbagai jenis nutrien seperti zat besi, potassium dan protein yang dapat meningkatkan tahap kesihatan secara menyeluruh.  Di samping itu, Habbatus Sauda juga berupaya menambahkan saiz payudara serta membantu menentang serangan kanser.

CARA PENGGUNAAN AYU MAXX

 1. Bancuh 1 sudu Ayu Maxx bersama 150 ml air kosong.
 2. Goncang menggunakan shaker atau kacau hingga larut dan ia sedia untuk diminum.
 3. Amalkan 1-2 kali sehari untuk hasil yang memberangsangkan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here