High Vacuum Man’s Pump RM90

0
758

High Vacuum Man’s Pump  dicipta khas bagi memudahkan lelaki yang ingin merawat zakar, membesarkan saiz zakar serta menegangkan zakar pada tahap maksimum. Ia merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, High Vacuum Man’s Pump  adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang (pre-mature ejaculation), ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang ideal serta ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

Untuk kesan yang lebih baik, anda disyorkan supaya menyapukan krim atau minyak  pada zakar terlebih dahulu, dan kemudian pam dengan High Vacuum Man’s Pump sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan High Vacuum Man’s Pump

KHASIAT HIGH VACUUM MAN’S PUMP

  • Melancarkan Darah Zakar Anda!
  • Membuatkan Ketegangan Zakar Anda Lebih Keras!
  • Meningkatkan Ketegangan Zakar Agar Lebih Lama & Bertahan

Peringatan –

  1. Zakar akan terasa bengkak dan pedih pada 2 minggu pertama. Ini adalah simptom biasa ketika zakar mengembang dan memanjang. Teruskan penggunaan sehingga anda mendapat saiz yang ideal.
  2. Sebelum aktiviti pump dilakukan seeloknya anda mengurut sekejap menggunakan minyak/krim untuk melancarkan darah dan sebagai pelincir untuk mengelak rasa sakit sewaktu aktiviti pump.
  3. Amalkan penggunaan High Vacuum Man’s Pump  tiap-tiap hari selama 20 minit setiap sesi.
  4. Selepas sebulan ukur zakar anda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here