Hydromax X30 Xtreme RM250

0
796

Hydromax X30 Xtreme adalah produk terbaik keluaran bathmate. Semenjak memasarkan Bathmate Hercules pada tahun 2006 dan mendapat sambutan yang hangat seluruh di dunia dengan lebih 100 juta unit terjual Bathmate kemudiannya mengeluarkan hydromax X30 pada tahun 2012. Kelebihan Hydromax X30 adalah dengan menigkatkan kuasa pam kekuatan sehingga 35% dari Bathmate Hercules, valve boleh laras dan comfort pad boleh ditanggalkan.

Setelah melakukan RnD selama 7 tahun. Bathmate akhirnya memperkenalkan Hydromax X30 Xtreme pada tahun 2014 dan sekali gus menjadikan Hdromax X3- Xtreme produk terbaik keluaran Bathmate dan produk tambah saiz zakar paling berkesan didunia dengan merangkul pelbagai awards Antarabangsa.

KENAPA HARUS MEMILIH HYDROMAX X30 XTREME

Amat Berkesan: Bathmate Hydromax X30 Xtreme menawarkan pretasi yang lebih baik dengan mempuyai sistem pengepaman bebola yang berkuasa. Pam bebola membantu anda untuk mencapai keputusan yang lebih maksimum dengan lebih tepat iaitu mengawal tekanan vacum dengan hanya menggunakan pam bebola. Kawalan ketepatan membantu anda mendapatkan keputusan yang lebih bagus dapat menyesuaikan keselesaan anda.

Hydromax X30 Xtreme menawarkan fungsi serba boleh. Sistem pam bebola membolehkan anda mengawal tekanan vacum sehingga ke tahap maksimum mengikut keupayaan anda. Mulakan dengan sedutan vacum yan rendah dahulu, secra berperingkat. Setelah zakar anda telah serasi dengan tekanan sedutan vacum yang kuat, lakukan semaksimum yang boleh untuk menjadikan hasil yang maksimum. Hydromax X30 Xtreme amat sesuai kepada sesiapa yang betul-betul serius untuk tambah saiz zakar pada waktu yang singkat.

Didatangi Dengan Pakej Premium : Bathmate Hydromax X30 Xtreme adalah satu-satunya pakej yang komprehensif yang merangkumi 11 item. Pakej Xtreme merangkumi semua peralatan yang diperlukan untuk latihan pembesaran zakar yang serius.

CARA GUNA HYDROMAX X30 XTREME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here