Hydromax X30 RM120

0
564

Hydromax X30 adalah sebahagian daripada pam hidraulik (pam air) pembesaran zakar generasi ke-2 yang ditawarkan oleh Bathmate. Sepanjang 6 tahun selepas Bathmate Hercules dipasarkan diseluruh dunia, Bathmate Hydromax X30 telah di cipta dan uji untuk mendapatkan hasil yang lebih optimum dengan menggunakan kemajuan terkini dalam teknologi pembesaran zakar. Ia menawarkan prestasi yang jauh lebih bagus berbanding versi pertamanya Bathmate Hercules iaitu pam pembesaran zakar menggunakan air yang pertama didunia.

Bathmate Hydromax X30 mempunyai lebih daripada enam ciri yang telah di ‘ UPGRADE ‘ dari versi asal iaitu Bathmate Hercules untuk menjadikan Hydromax X30 lebih hebat ! Ciri-ciri yang paling ketara yang telah di naik taraf adalah kekatan sedutan 5x lebih kuat dari bathmate, Kekunci valve, comfort pad yang boleh di tanggal , binaan yang lebih kukuh dan banyak lagi.

KELEBIHAN HYDROMAX X30

  • Hydromax X30 merupakan model yang di UPGRADE dari model sebelum ini iaitu Bathmate Hercules.
  • Hydromax X30 mempuyai kuasa sedutan 35% lebih kuat dari Bathmate Hercules.
  • Mempunyai comfort pad telah di naik taraf dengan meggunakan silikon lembut yang boleh ditanggal.
  • Valve atau injap boleh di tukar dengan injap boleh kekunci.
  • Free shower strap.

Dengan membuat latihan yang konsisten iaitu 1 hari sekali selama 20 minit perbezaan pada saiz zakar anda dapat dilihat dalam masa seminggu sahaja, ianya amat menakjubkan!.

Maklum balas daripada pelanggan kami yang telah menggunakan Hydromax X30 adalah sangat positif sekaligus menjadikan Hydromax adalah alat tambah saiz zakar yang terhebat di dunia. Jangan tunggu untuk meningkatkan keyakinan anda, gaya hidup anda dan prestasi seksual anda. Dapatkan Hydromax X30 hari ini dan alami sendiri kehebatannya !Hydromax X30 adalah hanya untuk orang yang serius dan komited untuk menambah saiz zakar. Hydromax X30 adalah lebih baik dalam reka bentuk, kualiti dan yang paling penting ia adalah lebih berkesan daripada siri Bathmate Hercules.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here