Minilove Men Spray

0
767

Kini anda mampu beraksi dalam tempoh yang panjang untuk merasai cengkaman pasangan anda apabila dia mencapai orgasme dengan bantuan Minilove Men Spray. Persiapkan diri anda dan perangi masalah fizikal yang menyebabkan pancutan pra-matang. Minilove Men Spray adalah satu produk yang amat berkesan, ianya akan membolehkan anda memuaskan pasangan anda dengan permainan yang cukup lama. Bahkan anda akhirnya akan berjaya membina KAWALAN SEPENUHNYA ke atas pancutan anda dengan usaha anda sendiri.

Tanya Diri Anda Sendiri 3 Persoalan ini :

  1. Adakah anda mahu bertahan selama mana yang anda mahu dan menikmati kesemua aspek hubungan seks yang hebat tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan?
  2. Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasme berganda?
  3. Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan keaiban pancutan pra-matang UNTUK SELAMANYA?

Oleh itu, dapatkan Minilove Men Spray sekarang juga. Anda akan dapat melihat sendiri – TANPA RISIKO – Bagaimana produk ini akan melambatkan pancutan anda, menambahkan ketahanan seks dan memanjangkan masa anda diatas katil..

Ianya selamat, asli dan tanpa risiko. Anda akan berpuas hati dan akan dapat merasai hubungan seks terbaik dalam hidup anda. Kami jamin!!!… Berikan ketegangan paling keras dan tahan lama yang pernah dia rasai!!

CARA GUNA MACA MEN SPRAY

  1. Sembur 2x ke sekitar batang zakar anda.
  2. Kemudian guna tangan dan ratakan keseluruh zakar anda imax tersebut.
  3. Biarkan 10-20 minit.
  4. Bilas sebelum bersama.
  5. Sekiranya kurang tahan lama, untuk sesi lain tambahkan kuantiti semburan. mungkin boleh up 3-4 semburan dan biarkan lama sedikit untuk ianya meresep ke dalam kulit zakar anda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here