Minyak Lintah + Belacak Asli RM50

1
1760

Minyak Lintah+ Belacak Asli diketahui umum untuk membesarkan zakar, menegangkan zakar dan zakar tahan lebih lama ketika bertarung.

Minyak Lintah dan Belacak amat terkenal dalam perubatan alternatif khususnya untuk merawat permasalahan seksual yang sering dialami oleh lelaki. Ia dipercayai boleh menjadikan saiz zakar bertambah besar dan panjang.

Ramai dikalangan orang-orang ASEAN seperti Malaysia, Indonesia, Singapure, Brunei, dll. yang tak puashati dengan ukuran zakar mereka kerana kecil serta pendek, lemah dan tidak tahan lama untuk beraksi diranjang bersama isteri. Mereka mencuba pelbagai kaedah bagi mengatasi masalah ini.

Minyak Campuran Lintah dan Belacak dengan rumusan hampir 100% dari estrak pati Lintah dicampur dengan Pati Belacak kini lebih pekat dan lebih power! Fungsi utama adalah membesarkan saiz zakar dan memberi ketahanan yang lama sewaktu bersama pasangan.

KHASIAT MINYAK LINTAH + BELACAK ASLI

  1. Mengeraskan zakar. Otot – otot akan mengeras dan membuat zakar boleh kelihatan lebih kuat . Selain itu , buah zakar pun ikut mengalami kesan dari minyak lintah ini .
  2. Mengatasi masalah cepat pancut. Pengunaan Minyak Lintah + Belacak Asli ini secara berkala mampu membuatkan anda tahan lebih lama bila berjimak.
  3. Membesarkan zakar. Sama seperti diatas, dengan penggunaan konsisten Minyak Lintah + Belacak Asli, saiz zakar anda akan bertambah besar.

CARA GUNA MINYAK LINTAH + BELACAK ASLI

  1. Sapu Minyak Lintah + Belacak Asli pada seluruh zakar.
  2. Urut zakar anda mengikut gambar dibawah sebaik-baiknya 2x sehari.
  3. Jika ada modal, boleh dapatkan pam zakar. Gunakan minyak ini bersama pam zakar.
  4. Pengunaan berterusan pasti akan memberi hasil yang menakjubkan.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here