Perfect Man (Tambah Sperma)

0
580

Perfect Man keluaran V’Asia merupakan hasil formulasi vitamin, mineral dan protein bersama kombinasi herba semulajadi seperti Tongkat Ali, Butea Superba, Tribulus Terrestris, Maca dan Saw Palmetto khusus untuk meningkatkan tahap tenaga dan kesihatan lelaki sejati.

Kandungan: 400 gm

KHASIAT PERFECT MAN

 •  Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan jasmani.
 • Merangsang tenaga dan keupayaan seksual.
 • Membantu menambah saiz dan ukuran zakar.
 • Membantu para suami agar tahan lebih lama apabila bersama isteri.
 • Membantu mengatasi masalah kesuburan.
 • Membantu merawat gangguan ereksi serta masalah ejakulasi pra-matang.
 • Meningkatkan kuantiti sperma yang berkualiti.
 • Menjana penghasilan tisu testis dan prostat yang lebih sihat.
 • Melambatkan proses penuaan.
 • Membantu mengurangkan paras kolestrol seterusnya membantu memelihara sistem kardiovaskular.
 • Memelihara dan menggalakkan fungsi organ dalaman.
 • Meningkatkan tahap metabolisme tubuh.
 • Membantu mengawal berat badan.
 • Membina dan mengukuhkan otot dan tulang.
 • Menguatkan daya ketahanan tubuh bagi membantu menentang serangan penyakit.

KANDUNGAN PERFECT MAN

Tongkat Ali: Tongkat Ali mengandungi sebatian aktif seperti eurikomanon, eurikomalakton dan eurikomanol yang berupaya menjana penghasilan hormon testosteron sekaligus menggalakkan fungsi dan tenaga seksual kaum lelaki di samping menggalakkan penghasilan tisu testis dan prostat yang sihat, mengukuhkan tulang dan otot serta meningkatkan tahap tenaga fizikal. Herba ini juga adalah agen antioksidan yang berfungsi mencegah kerosakan sel dan mengurangkan risiko kanser selain berperanan membakar lemak di dalam tubuh, melambatkan proses penuaan serta mengawal tahap tekanan darah.

Butea Superba: Herba yang berasal dari Thailand ini mampu memelihara sistem kardiovaskular dan prostat di samping membantu mengatasi masalah kesuburan dan gangguan ereksi, meningkatkan kuantiti sperma yang berkualiti serta meningkatkan fungsi dan keinginan seksual. Ia juga mengandungi flavonoid dan sterol yang bersifat antioksidan bagi mencegah radang dan kerosakan sel, manakala kandungan stigmasterol membantu mengurangkan kadar kolestrol.

Ginkgo Biloba: Ginkgo Biloba yang bersifat antioksidan ini telah digunakan selama 5 abad di China untuk melancarkan peredaran darah, membantu mencegah kerosakan sel dan menentang proses penuaan. Selain itu, ia juga berupaya meredakan tekanan, mengatasi keletihan di samping membantu menggalakkan fungsi dan keinginan seksual.

Tribulus Terrestris: Herba ini telah digunakan sejak berabad lamanya dalam perubatan tradisional di China dan India untuk meningkatkan hormon testosteron bagi lelaki sekaligus menggalakkan fungsi seksual kaum lelaki di samping menjana penghasilan tisu testis dan prostat yang lebih sihat, mengukuhkan tulang dan otot serta meningkatkan tahap tenaga fizikal.

Ashwagandha: Herba yang digelar ginseng India ini sering digunakan dalam perubatan tradisional bagi menguatkan otot dan tulang, mengatasi keletihan, membekalkan tenaga fizikal dan mental, mengatasi masalah tidur serta membantu menguatkan daya ketahanan tubuh bagi membantu menentang serangan penyakit. Ashwagandha juga berupaya meredakan tekanan, menstabilkan tekanan darah, memelihara jantung, mengatasi masalah kesuburan di samping menggalakkan fungsi dan keinginan seksual dan menjana penghasilan sperma yang berkualiti.

Delima: Delima kaya dengan agen antioksidan dari sumber polifenol seperti anthocyanin, punicalagin, asid ellagik dan asid gallik yang bukan sahaja mampu menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit, malah turut berupaya menyingkirkan toksin, meningkatkan metabolisme serta menggalakkan pembakaran lemak di dalam tubuh seterusnya membantu mengurangkan berat badan yang berlebihan. Di samping itu, buah delima turut berupaya melindungi tubuh daripada serangan kanser, mengurangkan paras kolestrol LDL yang tidak baik untuk kesihatan.

Horny Goat Weed (Epimedium Sagittatum): Herba ini sering digunakan bagi meningkatkan keinginan dan fungsi seksual di samping berupaya mengatasi keletihan, menjana keupayaan mental dan membantu memulihkan tekanan darah tinggi, penyakit jantung serta masalah di bahagian hati dan buah pinggang.

Maca: Maca merupakan tumbuhan akar yang sering terdapat di pergunungan Andes di Peru. Di samping berupaya meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan fizikal, herba yang tinggi kandungan antioksidan ini juga mampu menguatkan tulang, meredakan tekanan serta menguatkan sistem imunisasi yang berfungsi menentang jangkitan penyakit. Di samping itu, maca turut berupaya menstabilkan kandungan hormon, menggalakkan kesuburan, mengatasi simptom menopaus dan masalah kitaran haid yang tidak stabil bagi wanita serta membantu mengatasi masalah ereksi di samping membantu meningkatkan keinginan dan fungsi seksual.

Saw Palmetto: Ekstrak tumbuhan yang bersifat antiseptik ini sebenarnya sarat dengan asid lemak dan phytosterol yang mampu mengurangkan kolestrol LDL iaitu kolestrol yang jahat sementara mengekalkan kolestrol baik ataupun HDL, sekaligus melancarkan peredaran darah dan memelihara kesihatan jantung. Ia turut dijadikan sebagai penawar terhadap masalah dalam sistem pencernaan dan pembiakan di samping membantu merawat pembesaran kelenjar prostat dan menggalakkan pertumbuhan otot.

CARA PENGGUNAAN PERFECT MAN

 1. Bancuh 2 sudu Perfect Man bersama 150 ml air kosong di dalam shaker yang disediakan.
 2. Goncang sehingga larut.
 3. Amalkan 15 minit sebelum sarapan pagi dan makan malam.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here