Perfect Push Up Cream (Krim Besarkan Tetek)

0
635

Perfect Push Up Cream merupakan formulasi istimewa keluaran V’Asia yang dapat membentuk aset wanita yang lebih montok dan menggoda. Ia diperkaya dengan kebaikan Pueraria Mirifica yang mengandungi phytoestrogen khusus untuk merangsang pertumbuhan tisu sekaligus membantu menganjal dan membesarkan lagi bahagian payudara dan pinggul anda.

KEBAIKAN PERFECT PUSH UP CREAM

  • Menganjalkan dan memejalkan bahagian payudara dan pinggul
  • Menegangkan bahagian payudara
  • Membantu anda memiliki bentuk payudara dan pinggul idaman
  • Mengatasi masalah payudara yang kendur
  • Memelihara kehalusan dan keremajaan kulit
  • Membantu anda mengembalikan bentuk tubuh yang menawan

KANDUNGAN PERFECT PUSH UP CREAM

Pueraria Mirifica: Pueraria Mirifica diyakini dapat menganjal dan membesarkan saiz payudara di samping mengandungi phytochemical seperti daidzein, genistein, tectorigenin dan perarin yang bersifat antioksidan. Ia mampu meneutralkan radikal bebas sekaligus mencegah daripada kerosakan sel dan serangan kanser. Herba ini juga berupaya mengekalkan kelembapan kulit di samping membantu mengurangkan garis-garis halus dan kedutan agar kulit tampil lebih halus dan remaja.

Kolagen: Kolagen merupakan struktur protein utama yang kaya dengan khasiat untuk kesihatan luaran dan dalaman. Ia mengandungi asid amino yang mampu membina dan mengekalkan tisu yang sihat, menyeimbangkan kandungan protein dalam badan serta mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit. Kolagen juga bersifat antioksidan dan berupaya memelihara keanjalan dan keremajaan kulit di samping mempercepatkan proses pemulihan luka pada kulit.

Vitamin E: Vitamin E berupaya menghasilkan tekstur kulit yang cantik dan berseri. Ia juga merupakan agen antioksidan yang mampu mengurangkan kesan radikal bebas sekaligus mencegah kerosakan sel dan melambatkan proses penuaan kulit. Ia turut bertindak meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit serta melindungi kulit daripada pancaran radiasi ultraviolet yang boleh mengakibatkan kanser kulit.

CARA PENGGUNAAN PERFECT PUSH UP CREAM

  1. Sapu dan ratakan Perfect Push Up Cream pada bahagian payudara mahupun pinggul.
  2. Urut secara bulatan menghala ke atas sehingga ia meresap ke dalam lapisan kulit.
  3. Gunakan 2 kali sehari setiap kali selepas mandi pada waktu pagi dan malam.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here