Pheromances 50X

0
648

PheRomances 50X merupakan minyak wangi termoden yang di cipta khas untuk lelaki yang mementingkan penampilan diri. Wangian PheRomances 50X membina serta membuat tahap keyakinan diri anda setingkat lebih tinggi dari orang lain bila berhadapan dengan kaum wanita.

PheRomances 50X mampu menarik perhatian kaum wanita serta membuat mereka lebih mudah tergoda dengan haruman serta wangian Pheromone si pemakainya.

Mengandungi kuasa 50x Pheromone menjadikan PheRomances sebagai wangian pemikat wanita terunggul di masa ini yang tidak mampu ditandingi oleh mana-mana pewangi berpheromone yang lain.

Apa Itu Pheromone?

Pheromone adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan, untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling anda. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkahlaku ketika berkomunikasi, secara sedar atau tidak.

Pheromone tidak boleh dihidu baunya oleh hidung,Pheromone hanya dapat dikesan dan diterjemah oleh organ VNO (organ yang terdapat pada pangkal hidung). Kajian menunjukan bahawa ia berkesan & terbukti secara saintifik boleh mempengaruhi sikap & tindak balas seseorang. Kesan-kesan Feromon boleh anda rasakan pada waktu-waktu tertentu.

Cuba ingat waktu anda tiba-tiba tertarik pada seseorang apabila berselisih dan bertembung secara tidak sengaja. Jika anak anda rindukan anda, berikan sahaja pakaian yang anda pakai kepadanya, rindunya pasti terubat! Tahukah anda, haiwan peliharaan mengenali anda bukan melalui rupa paras, tetapi melalui bau!

Pernah anda lihat, seorang lelaki walaupun rupa yang taklah sehensem atau semacho manapun, tapi berjaya memiliki kekasih yang cantik? Kalau kaya tu lain la cerita, tp masalahnya, biase-biase je. Kemungkinan besar, lelaki yang semacam ini menghasilkan lebih banyak pheromone yang dapat dikesan wanita, berbanding anda!

CARA PENGGUNAAN PHEROMANCES 50X

PheRomances 50x di pakai seperti minyak wangi biasa, dititis pada nadi lengan, leher dan baju. Wanita akan secara tidak sedar mengesan Pheromone dan mereka akan tiba-tiba tertarik pada anda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here