Pheromiss 50X (Untuk Wanita) RM70

0
580

Pheromiss 50X merupakan wangian pemikat lelaki terunggul dan termoden. Dicipta khas untuk wanita yang mementingkan perhubungan yang romantis, bahagia dan sentiasa disayangi. Wangian Pheromiss 50X mampu  membina dan membuat tahap keyakinan diri sis setingkat lebih tinggi dari orang lain  khususnya bila berhadapan dengan lelaki terutamanya pasangan sis.

Pheromiss 50X mampu menarik perhatian dan memikat lelaki dan pasangan serta membuatkan mereka lebih tergoda dengan haruman wangian Pheromone yang unik buat si pemakainya. Mengandungi kuasa 50 kali kuasa bahan Pheromone dan berkuantiti 10ml, ia menjadikan Pheromiss 50X sebagai wangian pemikat lelaki terunggul di masa ini yang tidak mampu ditandingi oleh mana-mana pewangi Pheromone yang lain yang kebanyakkannya mengandungi 25 kali kuasa Pheromone dan berkuantiti 5ml sahaja.

Apa Itu Pheromone?

Pheromone adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan, untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling anda. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkahlaku ketika berkomunikasi, secara sedar atau tidak.

Pheromone tidak boleh dihidu baunya oleh hidung,Pheromone hanya dapat dikesan dan diterjemah oleh organ VNO (organ yang terdapat pada pangkal hidung). Kajian menunjukan bahawa ia berkesan & terbukti secara saintifik boleh mempengaruhi sikap & tindak balas seseorang. Kesan-kesan Feromon boleh anda rasakan pada waktu-waktu tertentu.

Cuba ingat waktu anda tiba-tiba tertarik pada seseorang apabila berselisih dan bertembung secara tidak sengaja. Jika anak anda rindukan anda, berikan sahaja pakaian yang anda pakai kepadanya, rindunya pasti terubat! Tahukah anda, haiwan peliharaan mengenali anda bukan melalui rupa paras, tetapi melalui bau!

Pernah anda lihat, seorang wanita walaupun rupa yang taklah secantik manapun, tapi berjaya memiliki kekasih yang kacak? Kalau kaya tu lain la cerita, tapi masalahnya, biase-biase je. Kemungkinan besar, wanita yang semacam ini menghasilkan lebih banyak pheromone yang dapat dikesan lelaki, berbanding anda!

CARA GUNA PHEROMISS 50X

Pheromiss 50X di pakai seperti minyak wangi biasa, dititis pada nadi lengan, leher dan baju. Lelaki akan secara tidak sedar, mengesan Pheromone dan mereka akan tiba-tiba tertarik pada sis. Sebotol boleh tahan sehingga sebulan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here