Stud 100 Spray RM60

0
726

Stud 100 Spray dirumus khas menggunakan lidocaine yang ternyata mampu meningkatkan keupayaan seksual para suami agar tahan lebih lama apabila bersama isteri di samping membantu mengatasi ejakulasi pramatang seterusnya meningkatkan kebahagiaan rumahtangga.

CARA PENGGUNAAN STUD 100 SPRAY

  1. Sembur sebanyak 3 hingga 10 kali pada kepala dan batang zakar.
  2. Biarkan selama 5-15 minit.
  3. Basuh zakar sebelum bersama isteri.
  4. Jika anda atau pasangan mengalami kesan alahan, hentikan penggunaan dan dapatkan nasihat doktor.
  5. Untuk kegunaan luaran sahaja.
  6. Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik.
  7. Jauhkan daripada kanak-kanak.

SOALAN LAZIM BERKENAAN STUD 100 SPRAY

Berapa banyak yang patut saya guna?

Setiap zakar lelaki berbeza dari segi sensitiviti. Jadi jumlah semburan yang diperlukan juga berbeza. Cuba dahulu 3 semburan dan lihat kesannya bila bersama isteri. Jika anda rasa ok dengan jumlah tersebut, maka kekalkan. Jika anda rasa masih belum cukup lama, untuk aktiviti seks seterusnya, boleh cuba 5 semburan pula. Jika masih tak cukup, next round boleh up kepada 8 semburan. Ingat, semburan maksima hanya 8 semburan sehari.

Selamat Ke?

Stud 100 Spray selamat. Telah digunkan ribuan lelaki dan tiada side effect diketahui. Tetapi jika anda mempunyai alahan terhadap lidocaine, maka anda tidak boleh guna Stud 100 Spray.

Kemudian, pastikan anda basuh dahulu zakar anda sebelum bersama isteri anda. Sepatutnya isteri anda tidak akan mengalami sebarang gelaja jika anda basuh dengan betul zakar anda.

Jika isteri anda ingin mengandung atau telah mengandung, dilarang keras menggunakan Stud 100 Spray.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here