Vimax Ori Hologram Izon RM150

2
2404

Yang ori adalah hologram IZON. Boleh verify dengan vimax.com.

Cuma majoriti vimax yang dijual dipasaran Malaysia adalah vimax lot 9972. Ini kerana kesan vimax lot 9972 adalah lebih cepat dan segera.

Apa2 pun bergantung kepada customer nak yang mana. Harga pun jauh berbeza antara yang local dengan ori ya.

Vimax adalah pemakanan tambahan dalam bentuk pil yang dihasil dan diformula dari herba-herba asli terpilih dari seluruh dunia yang mempunyai kuasa yang tinggi untuk menambah saiz zakar lelaki, meningkatkan prestasi seks serta kesihatan dan membantu para lelaki mencapai tahap ereksi yang maksima.

Dengan amalan Vimax, lelaki mampu keluar dengan lebih YAKIN dan KONFIDEN . Dan ini adalah bersifat KEKAL . Vimax memberikan kesan dan faedah yang KEKAL .

Bagi yang sentiasa mencuba daripada satu produk ke satu produk dengan tujuan untuk pembesaran, pastinya hanya tujuan itu sahaja yang sentiasa berlegar dalam pencarian produk terbaik di pasaran. Ketahui yang Vimax bukan sahaja mampu menambah saiz, namun ia juga berupaya memberikan kesan positif kepada kesihatan dan kesuburan lelaki. Di samping menguat dan mengaktifkan sperma, Vimax juga terbaik dalam memastikan perjalanan dan aliran darah adalah pada tahap yang optimal.

KELEBIHAN VIMAX

  • Meningkatkan prestasi, menambahkan stamina, lebih lama, tambah keras, tambah air mani
  • Membesarkan, Memanjangkan secara berperingkat.
  • Zakar Anda akan BANGUN DULU sebelum ANDA TERJAGA!
  • Zakar SENANG NAIK! *Menjadikan anda bertenaga seperti KUDA
  • Pancutan Air MANI atau KENCING akan lebih LAJU & PUAS

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here